cebb.
#1001
Design av webbsida
Svara senast
Sätts vid utskick
Pristyp
Fast pris
Pris
inkl. moms
47 625 kr
Meddelande
Hej!
Stort tack för att ni valde att kontakta oss för det här arbetet. Vi har lång erfarenhet i branschen och har tidigare gjort många liknande uppdrag.
Nedan finner ni efterfrågat erbjudande och tveka inte att höra av er om eventuella funderingar eller frågor. Vi ser fram emot att arbeta med er, tack!
Hälsningar,
Parter
Företag
Cling Snacks
Namn
Woofle von Berry
E-post
woofle@cling.se
Adress
Stadsgården 10, 11645 Stockholm
Företag
cebb
E-post
info@cebb.se
Introduktion

Vi är glada över att ha fått erbjudandet om att arbeta med er.Efter vårt första initiala möte så är vår uppfattning att det finns ett behov av en uppdatering för er webbsida. Er främsta anledning till det är att ni känner att ni går miste om eventuella affärer på grund utav att er nuvarande sida inte är optimerad för konvertering.

Med vår expertis inom webbdesign och utveckling så föreslår vi en komplett översyn av er hemsida och en nylansering. Vi har redan identifierat ett flertal brister som hindrar era mål:

  • Övergripandedesignproblemav hemsidan.

  • Ej konsekventa målför önskade användarbeteenden.

  • Responsivitetför mobil och tablet.

Vi känner oss säkra nog att garantera er att vi kan signifikant öka er konverteringsgrad och hjälp er att nå era försäljningsmål för det här året och framtiden.

Omfattning

För att kunna utveckla en hemsida som presterar väl och passar väl överens med era behov så kommer vi tillsammans med er gå igenom följande moment.

Mål

Vi börjar med att etablera vilka mål ni har för webbsidan och hur de passar in med ert företags större långsiktiga ambitioner.

Strategi

När vi väl har satt målen för hemsidan så kommer vi undersöka var det finns som mest förbättring att göra. Vi kommer analysera er nuvarande trafik för hemsidan, främst besök per sida och konverteringsgrad. Utifrån det kommer vi bestämma hur navigeringen kommer fungera, grafisk profil, konverteringsmål etc.

Design

Vi kommer i nära dialog med er presentera ett par skisser på strukturen, s.k. wireframes. Som stämmer överens med slutsatserna från strategin. När du är nöjd kommer vi göra en hi-fidelity version av wireframe:n. Innan vi lämnar det till vår IT-utvecklare.

Utveckling

Det största steget i processen och det är utvecklingen. Här kommer vi göra verklighet av designen. Våra duktiga utvecklare kommer skapa en responsiv hemsida som funkar på alla moderna webbläsare.

Lansering

Vi hjälper er med att sätta upp drift av hemsidan och ger er även kort utbildning i hur ni kommer kunna administrera hemsidan för mindre ändringar.

Arbetsmoment / varor
ex. moms
Session för mål
1 h
900 kr
900 kr
Strategi skapande & presentation
5 h
1 400 kr
7 000 kr
Wireframes
8 h
800 kr
6 400 kr
Komplett design
15 h
800 kr
12 000 kr
Utveckling
12 h
900 kr
10 800 kr
Testning
2 h
500 kr
1 000 kr
Pris
Sammanställning
Netto
38 100 kr
Moms
9 525 kr
Öresavrundning
0,00 kr
Total
47 625 kr
Vårt team

Vi har flera års erfarenhet och har ett brett spann av kunskap internt. Det möjliggör oss till skillnad från många andra att ha en mycket snabbare iterationsprocess med våra kunder. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder kvalité och snabbhet.

Projektet kommer primärt ledas av vårMia Stålberg - VDochMarkus Robinsson - CTO.

Mia Stålberg - VDär vår Art Director och sökords-specialist. Med bred kunskap så har hon en unik förmåga att förstå kunders behov och förmedla samt tillämpa det i praktik.

Markus Robinsson, CTOleder vårt utvecklingsteam. Brinner för programmering och har ända sedan tonåren utvecklat. Har erfarenhet från både mindre och större enterprise-projekt.

Betalning

Efter att projektet är klart kommer vi ställa ut en faktura som ska vara inbetalt inom 14 dagar. Vid försenad eller utebliven betalning utgår påminnelseavgift om 60 kr samt dröjsmålsränta som debiteras enligt lag med referensränta + 8 % på fakturabeloppet från förfallodagen.

Neka
Godkänn
crossmenuchevron-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram