Evelyn Wallin Photography

Kundcase

Evelyn Wallin Photography

Prestanda resultat hämtat ifrån GTMetrix efter leverans till kund, siffror kan endast överenskommas samt garanteras om man väljer att CEBB underhåller sidan.
Evelyn Wallin Photography vände sig till oss när hon redan var nöjd med sin befintliga hemsida men då denna kostade henne pengar varje månad så erbjöd vi henne en lösning som innebar att vi skapade en liknande hemsida, utvecklad i WordPress istället. Med vår lösning så fick vi bort hennes månadskostnad, vi implementerade galleri och SEO funktioner + verktyg som gav henne möjligheten att utveckla hennes verksamhet ännu mer till ett fast pris!

Så nu har en fantastiskt duktig Stockholms baserad fotograf fått en hemsida utan uppbindande kostnader tillsammans med fler möjligheter som kan utveckla hennes verksamhet.

Kolla in hennes hemsida genom att klicka på länken nedan!
Behöver din sida snabbas upp?
EVELYNWALLIN.SE
"Alltså jag är så vansinnigt nöjd! Nöjdare än nöjd! 
Det jobb, engagemang och slutprodukt som Christoffer erbjudit mig är bara så galet bra! Kan varmt rekommendera C till den som vill ha en professionell hemsida och kunskap bakom för att hantera den! Han är verkligen kunnig inom sitt område och ger dig guidning under tiden han jobbar! Supertack! 
Dig kommer jag rekommendera till många!"
Evelyn Wallin
Evelyn Wallin Photography

Detta ingår i alla lösningar vi levererar

SEO-Verktyg installerade

Vi ser till att din hemsida är utrustad med SEO-verktyg som ger dig möjligheten att själv vidare utveckla din verksamhet

Prestanda optimerad

Vi ser till att din hemsida laddar snabbt över alla tänkbara enheter samt följer marknadens riktlinjer och dess målvärden.

Efterfrågade funktioner

Vi ser till att din hemsida fylls med dom funktioner som du behöver och även som kan förenkla vardagen för din verksamhet.

Uppkopplad mot CDN

Vi ser till att din hemsida blir uppkopplad mot en CDN (Content delivery network). Vilket laddar bilder och innehåll mycket snabbare till hemsidan.

Sitter du i samma sits som Evelyn Wallin gjorde?

Få en offert helt kostnadsfritt.

Fyll i formuläret, så återkommer vi med en offert!

Kontakta oss direkt på e-mail ifall du har några frågor eller funderingar.
info@cebb.se
Om du redan har en hemsida idag, annars låter du detta fält vara tomt.
crossmenuchevron-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram